Babywatcher echo maken op de bank

snelle levering

en een mooie ervaring.'

'Super goede service,

‘Super goede service, snelle levering en een mooie ervaring’  – Pauline Zegers

SupportWerkdagen voor 15u besteld
= morgen in huis

SupportAltijd gratis bezorging
en retourneren

SupportLazy Last Day!
retour na de huur

SupportGeen zorgen Garantie
gegarandeerd beeld

Wij zijn er voor je met alle support die je nodig hebt

Om het je makkelijk te maken hebben we de meest gestelde vragen hier voor je op een rijtje gezet. Geen zin om zelf te zoeken? We got you! Sit back, relax en kijk het instructiefilmpje.

Heb je de Tips & Tricks in de software doorgenomen, maar lukt het nog altijd niet om goede beelden te maken? Neem tijdens jouw huurperiode contact met ons op. Dit kan via WhatsApp, chat of mail. In het weekend kun je het beste contact opnemen via de mail. Wij zullen er alles aan doen om je te helpen met je echobeelden. Of je recht hebt op geld terug, is afhankelijk van of je aan de voorwaarden van de Geen Zorgen Garantie voldoet.

Wij vinden kwaliteit en service ontzettend belangrijk. Daarom geven wij al onze klanten de Geen Zorgen Garantie. Lukt het jou niet om (goede) beelden te krijgen? Dan krijg je gewoon je geld terug. Wij staan voor de kwaliteit van onze Babywatcher en hebben ervaren dat bijna iedereen (99,5%) zelf goede beelden kan maken. Soms is er alleen wat extra hulp nodig.

Wat verstaan jullie onder ‘goede beelden’?

De beeldkwaliteit van de Babywatcher is een compromis tussen veiligheid en heldere beelden. We hebben ervoor gekozen om de veiligheid te kunnen garanderen en het gebruik eenvoudig te houden. Daarom zijn de beelden niet zo scherp als bij je medische echo’s, maar kun je wel zelf thuis echo’s maken.

Of je goede beelden krijgt, hangt af van een aantal factoren. Bijvoorbeeld de hoeveelheid vruchtwater, ligging van je kindje op dat moment, de placenta, maar bijvoorbeeld ook hoeveel scangel je hebt gebruikt en hoe je de probe hanteert. Daarnaast moet je natuurlijk ook kunnen herkennen wat je nu eigenlijk ziet. Vaak kunnen we klanten met een beetje hulp, heel snel op weg helpen, waardoor ze toch goede beelden krijgen. Slechts in een enkel geval werkt moeder natuur niet mee en zijn er echt geen goede beelden te maken.

Om tussen deze gevallen onderscheid te kunnen maken, definiëren we goede beelden als volgt:

Op goede beelden gemaakt met de Babywatcher, kun je op z’n minst armpjes, beentjes, handjes, voetjes, het hoofdje of neusje ontdekken. Eventueel na hulp of uitleg van de klantenservice van Babywatcher.

Lukt het ook niet om met onze hulp jouw kleintje te ontdekken? Dan krijg je dus je geld terug als je aan de garantievoorwaarden hebt voldaan.

Iedere vrouw én baby is uniek. Soms is er dan ook wat extra geduld of hulp nodig om goede beelden te krijgen. Je maakt immers niet iedere dag een echo, toch? We bieden daarom de Geen Zorgen Garantie aan als er aan de volgende voorwaarden is voldaan:

  • Je hebt tijdens jouw huurperiode contact opgenomen over de beelden
  • Je hebt de Babywatcher tussen week 10 en 34 van de zwangerschap gebruikt
  • Je hebt jouw Babywatcher-beelden doorgestuurd naar de klantenservice
  • Je hebt de Babywatcher op minimaal 3 verschillende dagdelen gebruikt, waarbij je de instructies hebt opgevolgd
  • De klantenservice kan jouw beelden niet verder duiden

Wij willen jou graag zo goed mogelijk helpen. Dat kan alleen als we op tijd weten dat je hulp nodig hebt. Daarom kunnen we de Geen Zorgen Garantie alleen aanbieden als je tijdens je huurperiode contact met ons opneemt.

Bekijk hier de video voor een echo gemaakt met de Babywatcher door één van de vele gebruikers.

Wij willen je een unieke ervaring geven door één van de mooiste momenten van je leven in beeld te brengen. Wij adviseren Babywatcher te gebruiken tussen 12 en 34 weken van de zwangerschap. Ervaring leert dat in deze periode de mooiste foto’s en video’s worden gemaakt. Ruim 90% van de gebruikers huurt ook tussen deze periode.

Met de Babywatcher maak je mooie echo’s van het hoofdje, rugje, vingers, voetjes, beentjes en met een goede positie van de scan-kop ook het hartje. Ook het ruggegraatje kun je zien, soms het neusje en als je kleintje al wakker is ook zijn of haar bewegingen. Je kunt het geslacht ontdekken als je ernaar op zoek gaat. Wil je liever niet weten wat het wordt? Wees dan gerust, je zult er niet toevallig op stuiten. Het detailniveau van de Babywatcher is niet zo hoog als bij je verloskundige.

Als je de Babywatcher op werkdagen voor 15:00 hebt besteld dan wordt deze de volgende werkdag nog voor 12:00 geleverd. Mocht je de bestelling op de voet willen volgen zorg dan dat je de Track & Trace in de gaten houdt! Heb je de Babywatcher na 15:00 besteld? Dan verzenden wij je pakket de volgende werkdag.

Check onze Verzenden & Retouren pagina voor meer informatie.

Yes! Goed dat je het vraagt! Bij Babywatcher vinden we het belangrijk dat je kunt genieten. Daar hoort stressen op je laatste huurdag, als je eigenlijk nog even naar je kleintje wilt kijken, natuurlijk niet bij. Daarom hebben we de Lazy Last Day in het leven geroepen. Dat houdt in dat je de Babywatcher pas ná de laatste dag van je huurperiode terug hoeft te sturen. Huur jij 7 dagen, dan stuur je de Babywatcher pas op dag 8 terug. Zo is 7 dagen huren, echt 7 dagen.

Check onze Verzenden & Retouren pagina voor meer informatie.

Echo’s die gemaakt worden in een medische omgeving hebben een medisch doel, waaronder het monitoren van de gezondheid van jou en het kindje. De Babywatcher is ontwikkeld om je nog meer momenten te geven met je kindje. Immers, zien wat je voelt maakt je gelukkig. Babywatcher heeft geen meetfuncties en kan niet gebruikt worden voor medische doeleinden. De Babywatcher is ontwikkeld ter aanvulling op je zwangerschap en niet ter vervanging van medische echo’s bij een medisch specialist. Het blijft belangrijk dat je de medisch specialist blijft bezoeken.

Staat jouw vraag er niet tussen? De meeste antwoorden zijn terug te vinden op de veelgestelde vragen pagina. Mocht je daar toch geen antwoord vinden, neem dan contact met ons op!

Babywatcher dashboard

Technische vragen?

Om een beeld op te slaan is het noodzakelijk om de echo eerst te pauzeren, eenmaal gepauzeerd is er onder in de balk een optie tot opslaan zichtbaar. Wanneer het beeld opgeslagen wordt, wordt er automatisch een foto gemaakt en een video van de 30 seconden hiervoor.

Alle beelden die je opslaat komen terecht bij Mijn echo’s. Als je de afbeeldingen en video’s wilt uploaden kan dat naar een externe schijf of in de cloud. De cloud is vanuit mobiel ook toegankelijk maakt het delen van de beelden daardoor wat makkelijker.

  1. Ga naar de map Mijn Echo’s
  2. Selecteer de beelden die je wilt uploaden
  3. Upload extern (diskette) of op onze cloud (wolkje)

Onze cloud is eenvoudig toegankelijk via login met je Babywatcher account. Eenmaal ingelogd op de de cloud zie je alle opgeslagen beelden van je eigen account.

Stap 1. Upload foto en/of video naar de cloud
Stap 2. Ga met je mobiele naar https://dashboard.mybabywatcher.com
Stap 3. Selecteer gewenste beeld(en) en klik op de download knop.

!! Met een Iphone is het downloaden van video’s vanaf de cloud nog niet mogelijk. Wel is het mogelijk om afbeeldingen op te slaan. Let wel, op een Iphone is het pas mogelijk om één beeld per keer te downloaden. But hey.. we working on it!

Babywatcher is ontwikkeld op basis van drie simpele ideeën: Geen gedoe, geen zorgen en genieten.

Is ons dat niet in één keer gelukt? Dan doen wij er alles aan om jou alsnog blij te maken!

Noël MingelsChief Operations

Heb je het antwoord op je vraag nog niet kunnen vinden?

Van maandag tot en met vrijdag kun je overdag met ons chatten of WhatsAppen. We reageren in de regel binnen 15 minuten. Wil je met ons bellen? Laat dan via de chat, WhatsApp of mail je nummer achter, dan bellen we je terug.

Heb je het antwoord op je vraag nog niet kunnen vinden?

Van maandag tot en met vrijdag kun je overdag met ons chatten of WhatsAppen. We reageren in de regel binnen 15 minuten. Wil je met ons bellen? Laat dan via de chat, WhatsApp of mail je nummer achter, dan bellen we je terug.

WhatsApp

Lekker snel en super makkelijk! Stuur ons een appje met je vragen en stuur meteen je foto’s en video’s mee, zien we meteen whatsup.

Chat

Ben je op de site? Stel je vragen dan direct in de chat. Zijn we er niet? Laat dan je vraag en e-mailadres achter en wij komen bij je terug.

Email

Buiten kantoortijden zijn we niet online maar als de kleine in bed ligt, klappen we soms de laptop even open. Anders wordt het een dagje later.

BabyWatcher at Brightlands Health Campus Maastricht

Brightlands Maastricht Health Campus brings together brilliant researchers and daring entrepreneurs to form one of the world’s leading locations for medical and biomedical research.

As well as the buildings occupied by tenant companies, the campus and surrounding area are home to a specialized referral, clinical and general hospital, a network of specialized clinics, a renowned university faculty specializing in health, medicine, and life sciences, and a leading faculty for psychology and neurosciences.

BabyWatcher at Brightlands Health Campus Maastricht

Brightlands Maastricht Health Campus brings together brilliant researchers and daring entrepreneurs to form one of the world’s leading locations for medical and biomedical research.

BabyWatcher B.V.

Health Campus Maastricht
Randwycksingel 20
6229 EE Maastricht
Nederland

Brightlands

SupportWerkdagen voor 15u besteld
= morgen in huis

SupportAltijd gratis bezorging
en retourneren

SupportLazy Last Day!
retour na de huur

SupportGeen zorgen Garantie
gegarandeerd beeld

‘Geweldig om ons kindje te kunnen zien met zo veel detail, super service!’