AVOIR LA PLUS BELLE TABLE DE NOËL

De mooiste kersttafel : die dek je zo !

Het ultieme kerstgevoel, dat krijg je toch als je binnenloopt bij een perfect gedekte kersttafel. Dus : aan jou om de tafel dit jaar ook zo mooi te dekken. Wij helpen j'ai rencontré het dekken van jouw mooie kersttafel.

1. Mooi Servies!

De perfecte kersttafel... Het begint bij mooie bordjes in verschillende maten en verschillende formaten wijn- en waterglazen. Effen kleuren, verschillende kleurtjes. Het kan allebei ontzettend leuk zijn. Speel hier maar eens mee.

2. Menu spécial

Het is net alsof je in een echt restaurant zit als je het menuutje voor je ziet op je bord. Je kan al een mooi menu maken met en plastique transparent de een bezoekje brengen aan de Action en knutselspulletjes als stempels, stickers, strikjes, gekleurd papier halen.

3. Servir

Een servetje rencontré een naamkaartje, een servet rencontré een strikje, servetten rencontré een persoonlijke boodschap, rencontré een bloemetje of zuurstokje aan... Het ziet er kei gezellig uit!

4. Naamkaartjes

Je voelt je extra welkom en special als er al een plekje gereserveerd is voor jou aan tafel. En het kan zo simpel zijn zoals je ziet. Een blaadje en hier de naam opschrijven. En het ziet er zo leuk uit!

5. Bloemen

Breng nog même snel een bezoekje aan de bloemist, want bloemen kunnen de tafel helemaal afmaken. Lekker fris, gezellig en super kerstachtig, zeker als je er nog wat kerstballen in verstopt!

6. Réchauffer les kaarsjes

Qu'est-ce que een tafel nou zonder kaarsen ? Hoe meer hoe beter, zouden we zeggen. Het creëert natuurlijk heel veel sfeer, de niet dan?

7. Kersttakjes

Heel gemakkelijk en het ziet er zo leuk en feestelijk uit! Gewoon même wat takjes halen en deze op de bordjes leggen. Als dit jullie toch niet in de kerstsferen brengt....

8. Touche finale

Er zijn nog zoveel leuke dingetjes te bedenken die een extra toevoeging zijn aan je tafel. Wat lampjes in het midden, een kurk met kersttakje in voor in de wijnfles of gewoon een leuke vaas met kerstballen.

9. Voor de gosses

Kindjes houden van kleurtjes. Dus wil jij jouw kindjes gelukkig maken? Laat je dan inspireren door dit super leuke voorbeeld.

Nous vous souhaitons un très joyeux Noël ! Geniet van de tafel, het eten en elkaar! ??

De leukste ideeën voor nieuwe kersttradities met je kinderen!

Ook niet geheel onbelangrijk: het kerstmenu voor op die prachtige tafel van je. Laat je inspireren porte deze 9 heerlijke (vega) ideeën voor jouw kerstdiner.

Astuce : komt er een baby aan ? Hoe leuk is het om na het kerstdiner samen naar de kleine te kijken? Met de Babywatcher maak je zelf thuis echo's en deel je de beelden gemakkelijk.


Garde-bébé

Votre échographie à domicile

Le Babywatcher contient tout ce dont vous avez besoin pour faire vos propres scans de grossesse à la maison.

Ce week-end du Black Friday -10% !

Babywatcher Location