De moederdag No Gift List

Het is weer bijna moederdag en dat betekent dat de partners weer op zoek zijn naar leuke en originele cadeaus voor de mama van hun (aanstaande) kinderen. Van oorsprong is moederdag een dag waarop we de moeders eren. Nadat wij eens bij wat mannelijke collega’s hebben gepolst hoe zij moederdag bij hen thuis aanpakten, merken we dat de dag bij elk gezin toch weer anders wordt gevierd.

Uiteraard zijn wij mama’s altijd blij met een bos bloemen, een leuk kaartje of een ontbijt op bed. De geknutselde cadeautjes en de spanning die daarmee gepaard gaat zorgt altijd voor een extra beleving. Toch worden er ook vaak grote cadeaus gekocht voor moederdag. Maar wat koop je voor een mama met moederdag? En misschien nog wel belangrijker: Wat koop je niét?

Wij deden onderzoek naar de items die wij als mama’s het minst graag in cadeaupapier verpakt zien. Het resultaat zie je in onderstaande No-Gift list. Print het uit, hang het op de koelkast en doe er je voordeel mee. Mis jij nog een item? Laat het ons vooral weten!

Wat niet te geven voor moederdag