Negenmaandenbeurs

Tijdens je zwangerschap komt er natuurlijk ontzettend veel op je af. Gelukkig heb je 9 maanden de tijd om je op alles voor te bereiden. Om inspiratie op te doen vanaf de eerste schopjes tot de eerste stapjes, is de Negenmaandenbeurs the place to be.  

BabyWatcher kan hier natuurlijk niet ontbreken. Wij willen jou, je familie en vrienden een unieke ervaring laten beleven tijdens je zwangerschap. Met de Babywatcher maak je gemakkelijk en veilig echo’s waar en wanneer je maar wilt. En hoe fantastisch is het als je dit zelf kunt ervaren op de Negenmaandenbeurs.  

Gewoon zelf een kijkje nemen bij je kleintje, dat zorgt voor zo’n uniek geluksmoment en jij kunt het beleven tijdens de Negenmaandenbeurs in onze stand voor maar €10,-. Om te zorgen dat jij niet te lang in de rij hoeft te staan en om er zeker van te zijn dat je aan de beurt komt, raden we je aan om je van tevoren in te schrijven. Hiermee maak je ook nog eens kans op het winnen van een van de gratis toegangskaarten voor de beurs! Schrijf je dus snel in!

Voorwaarde winactie: 

Je maakt kans op één van de 6 gratis toegangskaarten als je bent ingeschreven en betaald hebt. Iedereen maakt per persoon kans op een ticket. De betaling gebeurt via Tikkie: lekker makkelijk en snel! Zodra deze verwerkt is, maak jij kans om gratis naar de Negenmaandenbeurs te gaan!  

Betalingsvoorwaarde:

Na de reservering ontvang je een bevestigingsmail en een betalingsmail met daarin het betaalverzoek via Tikkie voor een bedrag van €10. Zodra deze betaling in Tikkie is verwerkt ben je verzekerd van je gereserveerde plekje en maak je kans op een van de 6 gratis toegangskaarten.